Betalingen

De betaling en terugbetaling van jouw aankopen worden verwerkt door Mollie.

Bancontact

Een veelgebruikte betalingsmethode in Belgie is Bancontact ook deze betaalmethode ondersteunen wij. Om te kunnen betalen met Bancontact moet u bankieren bij een van de volgende bankinstanties: KBC, Dexia, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank.

Betaalknop voor de bank KBC in Mollie

Met de betaalknop kunnen klanten van KBC en CBC hun online aankopen eenvoudig betalen door middel van hun kaartlezer of een QR-code via de smartphone. De betaling wordt direct verwerkt. De klant van de betaalknop hebben bovendien de mogelijkheid om later te betalen. Zij kunnen hiervoor zelf de datum kiezen waarop KBC of CBC het bedrag mag afschrijven. De bank financiert de aankopen dan voor.

De KBC/CBC-knop wordt nog niet door alle payment providers ondersteund, terwijl de betaaloptie al wel door veel consumenten wordt gebruikt.

Betalen met creditcard

Bij Bloemen Ann kunt u met uw creditcard betalen. De Bloemen Ann accepteert de volgende creditcards: Master card & Visa card. Een betaling met creditcard gebeurt via een SSL-beveiligde server die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij die uw betaling na enkele seconden goedkeurt. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling met een ordernummer.

 

Wat gebeurt er als mijn betaling wordt afgekeurd?

Het kan voorkomen dat uw creditcardbetaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat de limiet is bereikt. In dat geval krijgt u de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen of om het opnieuw te proberen.

 

Hoe zijn mijn gegevens beveiligd?

Al uw gegevens, inclusief het creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillende mensen uw gegevens kunnen gebruiken.

 

 

Adres

Iepersestraat 560
8800 Roeselare

Contact

Tel.  (051) 20 98 73

info@bloemenann.be

BTW NR: BE530995321

Betaalmethoden

0
U heeft geen producten in de winkelmand