Onze winkel !

Bloemen Ann te Roeselare, meer bepaald in de Iepersestraat kunt u volop meegenieten van het meest creatieve huis die streeft naar floristieke perfectie.

Alleen maar verse bloemen

Dagelijks zet ik mij in om u enkel verse, kwaliteitsvolle tot zelfs de meest exclusieve bloemen te kunnen aanbieden, zodat ik telkens weer een seizoensgebonden boeket bekom.

Indien u liever mikt op beleving dan verwelkom ik u in mijn zaak waar u een mooi assortiment aan bloeiende en al dan niet groene planten met bijpassende pot in functie van uw interieur kan terugvinden.

Elk seizoen passen wij onze decoratie aan op het moment. Kom gerust eens een kijkje nemen met Kerst, valentijn of pasen…! Om mijn klanten hun zintuigen te prikkelen en mee te laten beleven biedt ik u een uitgebreid gamma aan geurkaarsen tot tafelkaarsen aan.

Since 1995

Ondertussen ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam als floriste in de regio en zo laat ik ook de omgeving meegenieten van onze florale kunst.

Waarom voor bloemen Ann kiezen

10 jaar ervaring

Ondertussen ben ik 20 jaar werkzaam als floriste in de regio en zo laat ik ook de omgeving meegenieten van onze florale kunst.

Op maat

Vindt u niet direct terug wat u wenste? Stuur ons dan een mailtje om iets op uw maat te laten maken! 

We leveren

Iemand verrassen met een prachtig boeket? We leveren uw bestelling binnen de dag in Roeselare en omstreken !

Ann

Ondertussen ben ik 20 jaar werkzaam als floriste in de regio en zo laat ik ook de omgeving meegenieten van onze florale kunst.

Ann Hoorne

Ann Hoorne

Master floriste

Adres

Iepersestraat 560
8800 Roeselare

Contact

Tel.  (051) 20 98 73

info@bloemenann.be

BTW NR: BE530995321

Betaalmethoden

0
U heeft geen producten in de winkelmand